Elena Udrea a făcut jogging în Cetatea Alba Carolina

Îndosariat în: Actualitate |

Elena-Udrea-Jogging-Cetatea-Alba-CarolinaCandidatul PMP la Președinția României, Elena Udrea a alergat astăzi, de la ora 8.00, în Șanțurile Cetății, fiind prezentă la Alba Iulia într-o precampanie pentru alegerile prezidențiale, și ieri, la Sebeș, de zilele municipiului. Șefa PMP a fost însoțită de alte două doamne: președintele organizației de femei Ruxandra Dragomir și Petronela Dăscălița, președintele organizației de tineret a PMP Alba.

”Campania electorală pentru prezidenţiale nu va fi deloc uşoară şi, pentru asta, am nevoie de energie în fiecare dimineaţă. Soluţia cea mai bună rămâne ora de mişcare, pe care am de gând să o respect în fiecare zi a acestei campanii. Mai ales că acum am echipament sportiv nou, achiziţionat ieri din Sebeş.

În această dimineaţă, am alergat timp de o oră în parcul amenajat în interiorul Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia. Este o investiţie la care am contribuit direct cu aproape 50 de milioane de euro (prin fonduri europene sau alocări bugetare de la MDRT), devenind, cu siguranţă, cea mai mare atracţie turistică din zonă. De altfel, rezultatele au şi început să se vadă: luna trecută, în iulie, aici au fost peste 60.000 de vizitatori, în condiţiile în care, până să se înceapă renovarea, nu veneau mai mult de 1.000. Pentru mine, ca fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, este o bucurie uriaşă să văd că investiţiile pe care le-am făcut îi ajută pe oameni să redescopere România frumoasă.

Pentru toţi cei care nu ştiu ce să facă într-un sfârşit de săptămână, le recomand să vină în Alba Iulia şi să viziteze Cetatea Alba Carolina – garantez că nu o vor uita”, a scris Udrea pe pagina de Facebook.

Elena Udrea și-a anunțat candidatura la prezidențiale de puțin timp, în urma unor neînțelegeri cu Cristian Diaconescu, care nu s-ar fi ridicat la înălțimea așteptărilor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.