Elena Udrea este noul președinte al PMP. Cristian Diaconescu va fi candidatul partidului la alegerile prezidențiale

Îndosariat în: Politică |

udrea-congres-pmpElena Udrea a câștigat detașat alegerile desfășurate astăzi la primul congres al PMP, la o distanță astronomică fată de contrandidatul Daniel Funeriu. 

Dintr-un total de 961 de voturi, situația este în felul următor:

Daniel Funeriu – 209 voturi

Elena Udrea – 762 voturi

Elena Udrea le-a promis colegilor din PMP că vor câștiga alegerile prezidențiale. ”Vă promit că vom face împreună partidul pe care îl doriți și vă promit că vom câștiga președinția României în această toamnă. Sunteţi cei mai buni şi meritaţi cea mai bună echipă de conducere. Vă promit că vom schimba împreună clasa politică, vă promit că vom conta în alegerile prezidenţiale din această toamnă şi vom fi primul partid din România în 2016″, a spus ea.

cristian-diaconescu• Cristian Diaconescu, anunţat drept candidatul PMP la alegerile prezidențiale din luna noiembrie

Cristian Diaconescu a declarat, sâmbătă, că nu a existat vreo discuţie sau o consultare cu preşedintele Traian Băsescu înainte de anunţarea lui drept candidat al PMP pentru alegerile prezidenţiale.

Diaconescu a fost întrebat dacă Traian Băsescu i-a transmis vreun mesaj. “Nu, nu a existat aşa ceva”, le-a spus ziariştilor Cristian Diaconescu.

El a arătat că a fost o discuţie în cadrul PMP “de o manieră neoficială, de o manieră informală” şi colegii săi din partid au fost de acord cu această variantă, respectiv cu propunerea ca el să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

SURSA: Mediafax

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.