Elevi ai Colegiului Economic din Alba Iulia vor susține astăzi un concert și scenete de Crăciun la Casa de Cultură a Studenților

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

casa-cultura-studenti-alba-iuliaCu ocazia apropierii sfintei sărbători a Crăciunului, elevi ai Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia vor susține astăzi, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenților, un concert de colinde care va fi însoțit de un spectacol cu scenete de Crăciun.

Dorim să realizăm și în acest an un spectacol extraordinar, cu ocazia Nașterii Domnului Iisus Hristos. Așteptăm la eveniment familiile elevilor, profesorilor, dar și pe toți albaiulienii care doresc să intre în atmosfera specifică sărbătorilor”, a declarat Robert Mărginean, președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la Economic.

Spectacolul este organizat de profesorii și elevii colegiului, în colaborare cu CȘE al elevilor și va dura aproximativ două ore, în care vor fi interpretate colinde din repertoriul românesc și internațional, și vor fi prezentate scenete legate de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Astfel, tradiția concertului de Crăciun, realizat de membrii liceului albaiulian, continuă și anul acesta.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.