Elevi de la 15 unități de învățământ gimnazial au vizitat Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, de Ziua Porților Deschise

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Elevi de la 15 unități de învățământ gimnazial, din Alba Iulia și comunele din împrejurimi, au vizitat astăzi, 19 mai 2017, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, de Ziua Porților Deschise, pentru a cunoaște oferta educațională.

Colegiul Economic din Alba Iulia școlarizează pe ruta liceu tehnologic, în domeniul economic, comerț, turism și alimentație, dar și pe ruta profesională, pe trei ani, în domeniul alimentație, calificări bucătar și ospătar.

Evenimentul Ziua Porților Deschise a început printr-un careu, la care au fost prezenți în mare parte elevi din anii terminali, dascăli, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Alba, ai Consiliului Județean Alba, președintele Ion Dumitrel și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, directorul Sorin Chirilă.

Cristian Dincă, directorul Colegiului Economic, a declarat că sunt așteptați elevi de la 15 unități de învățământ, din Alba Iulia, Școlile Vasile Goldiș, Mihai Eminescu și Avram Iancu, dar și de la comunele din împrejurimi Vințu de Jos, Cricău sau Meteș.

Totodată, el a precizat că elevii de clasa a VIII-a vor vedea sălile de clasă, echipamentele didactice, laboratorul de informatică, iar în programul activităților figurează cerc de folclor, cerc de pictură pe sticlă, demonstrații sportive, dar și activități specifice pentru bucătărie.

În acest an, Colegiul Economic din Alba Iulia va avea circa 220 de absolvenți.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro