Elevi premiaţi la concursurile aniversare ale Colegiului Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

ziua-fortelor-terestre-alba-iulia-liceul-militarZeci de elevi militari au fost recompensaţi cu premii constând în diplome, cupe sau materiale sportive cu ocazia concusurilor aniversare desfăşurate cu prilejul manifestărilor dedicate împlinirii a 94 de ani de la înfiinţarea Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Astfel, la concursul de grafică şi caricatură „Coala şi peniţa”, premiile au fost cucerite de următorii elevi: 1. Isabela Gombar (X E), 2. Florian Ghirghion (X C), 3. Mihai Mitrică (IX B). La competiţia sportivă Cupa „Mihai Viteazul”, câştigătorii pe ramuri sportive au fost următorii: La atletism, baschet şi tenis de masă ordinea a fost 1. clasele a XII-a, 2. clasele a XI-a, 3. clasele a X-a, 4. clasele a IX-a, doar la volei ierarhia fiind schimbată: *fete: 1. clasele a XI-a, 2. clasele a XII-a, 3. clasele a X-a, 4. clasele a IX-a, *băieţi: 1. clasele a X-a, 2. clasele a XI-a, 3. clasele a XII-a, 4. clasele a IX-a. În clasamentul general s-au impus clasele a XII-a, secondate de clasele a XI-a, iar pe a treia treaptă a podiumului s-au situat clasele a X-a, „bobocii” trebuind să se mulţumească doar cu locul 4. Sportivii au primit, pe lângă diplome, câte o minge în funcţie de sportul practicat, respectiv un set de palete de tenis de masă. Cupa „Pluton de elită” a fost câştigată în acest an de clasa a XII-a B, declarată cea mai bună clasă, iar premiul de onoare „Mihai Viteazul” a revenit elevei caporal Casiana Fusu (XI E), care a încheiat anul şcolar trecut cu media 9,81. Festivitatea de premiere a fost oficiată de col. Marcel Domşa – comandant, prof. Dorina Trifon – director adjunct, subprefectul Cornel Murg, vicepreşedinţii CJ Alba, Alin Cucui şi Florin Roman, şi prof. Rodica Groza – inspector şcolar general adjunct al IŞJ Alba, care i-au felicitat pe câştigători.

R. G.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.