Elevii de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, în etapa finala Concursului Naţional „Tinerii dezbat”

Îndosariat în: Actualitate |

La finalul etapei regionale a Concursului Naţional „Tinerii dezbat”, desfăşurat în perioada 27 – 28 aprilie, la Oradea,  la care au participat 19 licee din judeţele Alba, Cluj, Bihor, Maramureş, Sălaj, Satu Mare, Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a calificat la etapa naţională.

elevi-colegiul-militar-finala-tinerii-dezbatColegiul militar albaiulian a fost reprezentat de elevii Tudor Burzo, Mirel Stancu şi Dan Nica, pregătiţi de profesoarele Paraschiva Fărcaş şi Simina Dura, a declarat Daniela Filimon, purtătorul de cuvânt al liceului militar albaiulian.  În finală, liceenii militari s-au confruntat cu elevii Liceului Teoretic “Bogdan Vodă” Vişeul de Sus. Finala s-a desfăşurat în prezenţa tuturor participanţilor, moţiunea fiind „Statul român a eşuat în intenţia de a integra minoritatea romă”. După un meci în care cele două echipe au adus în susţinerea poziţiei lor argumente pertinente reuşind să impresioneze asistenţa, echipa colegiului militar a reuşit să se impună, obţinând votul unanim al celor cinci arbitri.  Competiţia individuală a fost câştigată de el.evul caporal Dan Nica, desemnat cel mai bun vorbitor al competiţiei. „Rezultatele deosebite ale elevilor militari la această competiţie se înscriu în tradiţia anilor precedenţi, este a patra participare la etapa naţională, cel mai bun rezultat fiind obţinut în anul trecut, când echipajul format din: Corneliu Koss, Alexandra Oltean şi Irimie Varga s-a clasat pe podium, cucerind premiul III”, a declarat prof. Paraschiva Fărcaş.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.