Elevii merituoși au fost premiați în cadrul Zilelor Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu”, din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Miercuri, 31 mai 2017, în curtea şcolii „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, într-un careu festiv în faţa unei asistenţe numeroase formate din elevi, părinţi și cadre didactice, a avut loc premierea elevilor  care au obţinut rezultate deosebite la  olimpiadele și concursurile şcolare județene și naționale în anul şcolar 2016/2017.

Evenimentul s-a înscris în cadrul acțiunilor dedicate Zilelor Școlii „Ion Agârbiceanu”, care s-a desfășurat în perioada 29-31 mai și s-a dorit  a fi o celebrare a talentelor, a creativității, a muncii depuse de elevii școlii, îndrumați de profesori și de părinți. Această acțiune a avut ca scop promovarea și susținerea elevilor valoroși ai școlii și motivarea lor pentru performanță.

Printre elevii premiați  se numără: Cerbu Codruț (clasa a VI-a), Voina Maria (clasa a VIII-a), Popescu Miruna (clasa a VIII-a), Lăpăduș Bianca (clasa  a VIII-a ), Țipțer Gabriela (clasa a V-a ), Miron Andrei (clasa a IV-a), Drîmbărean Cristian (clasa a IV-a ), Bolea Dragoș (clasa a IV-a ), Todea Lavinia – (clasa a IV-a ), Tomanicska Bianca (clasa a IV-a), Sînc Maria (clasa a IV-a ), Turcu Anastasia (clasa a IV-a), Pașca Iulian (clasa a IV-a), Mărginean Alexandru (clasa a IV-a), Dumitraș Andrei (clasa a IV-a) , Coman Răzvan (clasa a IV-a), clasa I C și echipa de fotbal a școlii. Premiile primite de elevi au constat în diplome, bani , dulciuri și diverse materiale promoționale.

Felicitări se cuvin atât elevilor cât și profesorilor îndrumători pentru frumoasele rezultate obținute în acest an școlar.

”Această premiere a fost posibilă datorită unor oameni cu suflet care au răspuns pozitiv la solicitările noastre. Mulțumim și pe această cale  sponsorilor S.C. Muroinstal S.A., S.C. Transilvania Construct S.A., Cofetăria/Patiseria Edis, Farmacia Sicvolo și ADR Centru Alba pentru sprijinul acordat în acordarea unor premii substanțiale elevilor merituoși”, a transmis prof. Maierescu Mariana Salomia, director Adjunct al Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro