Elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia – viitori lideri implicați în acțiuni civice

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Miercuri, 27 februarie 2019, a avut loc etapa finală a proiectului „Primarul copiilor” Alba Iulia, care s-a finalizat prin alegerea primarului și viceprimarilor copiilor.

Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia a participat, ca partener, în cadrul proiectului alături de Palatul Copiilor Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Județean Alba, precum și alte școli din municipiu.

Participarea la activitățile din cadrul proiectului a avut ca scop educarea elevilor în spirit civic, implicarea în dezbaterea unor probleme cu caracter social și dezvoltarea talentului și aptitudinilor de viitori lideri.

Școala „Avram Iancu”Alba Iulia a fost reprezentată de către elevii Fica Andrei, din clasa a VII-a B, Tudor Adriana și Fechetea Teodora, din clasa a VII-a C, fiind coordonați de prof. Roman Ioan și prof. Maria Atanasiu.

Elevul Fica Andrei din clasa a VII-a B, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia a ținut un discurs convingător și a reușit să impresioneze audiența, fiind ales unul dintre viceprimarii copiilor.

La eveniment au participat din partea Primăriei Municipiului Alba Iulia consilieri locali și titularul de drept al portofoliului de viceprimar, domnul Pleșa Gabriel. Elevii participanți au fost recompensați cu diplome, fiind apreciați pentru prezentare și pentru ideile propuse spre dezbatere.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.