Elevul Gabriel Oprea, de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”din Alba Iulia, a obținut calificarea la etapa naţională a Olimpiadei de Fizică

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Performanţele obţinute de elevii Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”din Alba Iulia la olimpiadele şcolare, certifică seriozitatea şi perseverenţa în aprofundarea disciplinelor studiate. Cu atât mai mult dacă acestea sunt discipline de examen, respectiv bacalaureat şi admitere în academiile categoriilor de forţe.

A devenit tradiţie pentru catedra de fizică, încât, la fiecare ediţie a olimpiadelor şcolare să obţină premii şi menţiuni şi, cel puţin un elev calificat la etapa naţională. Aşadar, la această ediţie, desfăşurată în Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, sâmbătă, 25 februarie, cei 17 elevi participanţi şi-au dovedit nivelul de pregătire, pasiunea, seriozitatea şi determinarea îmbinate cu profesionalismul profesorilor Dorina Filipescu, Sanda Irimie şi Liviu Nătălucă.

Dintre cei 11 elevi ce au obţinut premii şi menţiuni, s-a evidenţiat, în mod deosebit, elevul plutonier adjutant Gabriel Oprea, cu premiul I şi calificarea la etapa naţională, pregătit de către doamna profesoară Dorina Filipescu. Pentru elevul plutonier adjutant Gabriel Oprea este a doua reuşită de acest nivel, după cea din clasa a X-a. Cu siguranţă aceste rezultate, rodul unei munci serioase şi permanente îi vor folosi la admiterea în Academia Tehnică Militară din Bucureşti.

Felicitări şi succes în continuare!

Text si foto: Daniela Filimon

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro