Eşec în faţa campioanei en-titre: CSU Alba Iulia – Sepsi SIC Sf. Gheorghe 62-76

Îndosariat în: Sport |

Astăzi, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, în cel mai important meci al anului la baschet feminin, CSU Alba Iulia a pierdut cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe, campioana ultimelor două ediţii, scor 62-76 (14-22, 14-24, 20-16, 14-14).

Atmosferă de meci adevărat în Cetatea Marii Uniri, cu o sală aproape plină și două galerii ce și-au susținut favoritele, 30 de suporteri venind de la Sfântu Gheorghe.

Studentele au încercat, nu s-au mișcat rău, dar au avut în față o forță a competiției interne, Sepsi conducând la pauza mare la o diferență confortabilă: 46-28. Partida s-a echilibrat în următoarele două „parțiale”, însă, în cele din urmă valoarea campioanei en-titre, considerată principala favorită la titlu și-a spus cuvântul, vizitatoarele stând la adăpostul unui avantaj liniștitor.

În faţa universitarelor pregătite de spaniolul Manuel Rodriguez a stat o echipă invincibilă, participantă în EuroCup, formaţie care şi-a adudecat primul titlu intern acum doi ani, tocmai în Cetatea Marii Uniri, într-o finală cu studentele albaiuliene.

Au marcat  Jessica January – 22 de puncte, Marta Fodor -12, Ashley Morrissette – 9, Ana Radovic – 8, Cristiana Cutaş – 5, Tyshara Fleming – 4, Lejla Omerbasic – 2, în lot Mădălina Geleriu, Alexandra Bobar, Diana Ignat. Antrenor Manuel Rodriguez.

Următoarea întâlnire internă va fi în deplasare, în 19 noiembrie, cu Universitatea Cluj, pentru ca în CEWL, competiţia continentală, CSU Alba Iulia să mai dispute trei întâlniri în acest an: două în deplasare, la Viena, cu Flying Foxes (9 şi 10 noiembrie), iar apoi în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” cu Basket Zabiny Brno (joi, 23 noiembrie).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.