Eurodeputatul Monica Macovei a demisionat din PDL

Îndosariat în: Politică |

monica-macovei-albaiuliaCandidatul independent la alegerile prezidențiale, Monica Macovei, a decis să demisioneze, astăzi, din PDL.

”Astăzi am decis să demisionez din PDL. Nu este un gest pripit, am reflectat mult la această decizie. Cred că ceea ce se întâmplă astăzi în PDL este greşit şi din acest motiv am decis să demisionez. Se fac în PDL tot felul de înţelegeri de la o zi la alta. Ne-am trezit în PDL cu un candidat care nu este al PDL, care nu a prezentat o viziune pentru România, care nu a avut niciodată ca prioritate statul de drept, nu a făcut niciodată nimic în mod real pentru aceste valori în care eu cred. Ştim că în ultimii ani Iohannis a făcut înţelegeri atât cu Ponta, cât şi cu Voiculescu. Este denumit premierul Grivco, cel propus de PSD şi Voiculescu pentru a fi premier. Eu nu cred că reprezintă dreapta şi de aceea nu sunt în ACL şi plec şi din PDL. Iohannis nu a dovedit că este de dreapta, nu a dovedit că apără statul de drept şi vrea anticorupţie” (..) Le multumesc celor din PDL. Sunt mulți oaameni cinstiți în PDL și este greu să te desparți de oamnii cinstiți din PDL care au aceleași obiective și principii ca și mine. Nu mă înscriu în niciun alt partid politic. Voi candida independent la funcția de președinte al României. Oricum un președinte trebuie să își dea demisia din  partid”, a declarat Monica Macovei.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.