Evenimentul „Ambasadorii Unirii”, organizat de Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, finanțat cu 9.000 de lei de la bugetul local

Îndosariat în: Administrație |

Un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 9.000 de lei, din bugetul municipiului către Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, pentru organizarea evenimentului „Ambasadorii Unirii”, se află pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a consiliului local.

Potrivit raportului de specialitate Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, în colaborare cu Palatul Copiilor Alba Iulia şi cele 10 Protopopiate ale Eparhiei, organizează întâlnirea anuală a tinerilor desfăşurată sub genericul ’’Ambasadorii Unirii”.

Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei a solicitat acordarea unui sprijin financiar în suma de 9.000 lei pentru organizarea acestui eveniment, acesta sumă fiind cheltuită pentru servirea mesei de prânz a participanţilor.

Evenimentul va avea loc în data de 24.11.2018. La acest eveniment vor participa aproximativ 700 de tineri.

„În termen de maxim 15 zile calendaristice de la finalizarea evenimentului Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei va transmite decontul şi raportul descriptiv privind realizarea proiectului pentru care s-a acordat sprijinul financiar”, se arată în documentul administrativ supus aprobării.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.