Excelența Sa, Miguel Maury Buendia, Nunțiul Apostolic al Vaticanului în România, vine mâine la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Excelența Sa, Miguel Maury Buendia, Nunțiul Apostolic al Vaticanului în România vine la Alba Iulia, joi și vineri, la Seminarul Teologic Romano-Catolic, dar și pentru a vizita obiective turistice din Cetate.

”Am plăcerea să vă informez că Excelenta Sa, Miguel Maury Buendia, Nunțiul Apostolic al Vaticanului în Romania, Decanul Corpului Diplomatic, va efectua o vizita la Seminarul Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia în zilele de 1 si 2 iunie 2017, fiind totodată oaspetele oficialităților locale în data de vineri, 2 iunie cu prilejul schimbării gărzii la orele 12.00 la Poarta IV-a Cetatii, Poarta Episcopului”, potrivit unui comunicat de presă trimis, miercuri, de Emeric Korom, rectorul Institutului Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia.

Nunțiul va vizita în prealabil câteva obiective turistice ale Cetății, cum ar fi Muzeul Principia si Traseul celor Trei Fortificații, iar după prezentarea Gărzii va fi primit de primarul Mircea Hava.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro