Exercițiu ISU, pe strada Livezii din Alba Iulia: S-a simulat intervenția în cazul unui ACCIDENT soldat cu mai multe victime și o poluare accidentală

Îndosariat în: Actualitate |

Astăzi, 26 octombrie 2017, în municipiul Alba Iulia a avut loc un exercițiu ISU cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea situațiilor de urgență în cazul unui accident pe timpul transportului de substanțe periculoase.

În scenariul exerciţiului, pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unui accident rutier, în care sunt implicate o autocisternă încărcată cu amoniac și două autoturisme, în urma căruia rezultă mai multe victime și o poluare accidentală.

Simularea s-a desfășurat cu începere de la ora 11.00, pe strada Livezii din municipiu, traficul fiind restricționat temporar.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.