Expoziție la Alba Mall organizată de Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

expozitie-centrul-educatie-incluziva-alba-mallÎncepând de astăzi, 1 noiembrie 2013,  la Centrul Comercial Alba Mall, se deschide expoziția ”Atelier de toamna veselă”, ediția a III-a, organizată de către Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alba Iulia. Sunt expuse lucrări de toamnă, decorațiuni originale, colaje din  materiale naturale și reciclabile, în care elevii au investit multă trudă, inspirație, creativitate și imaginație și, nu în ultimul rând, bucuria de a crea.

Pentru dascălii și elevii acestei școli, această expoziție a devenit un  eveniment deosebit care se dorește a fi continuat și în anii ce vor urma, pe care îl trăiesc în fiecare an cu entuziasm, bucurându-se de tot ceea ce oferă natura și  acest anotimp atat de generos. Expoziția face parte dintr- un proiect care are ca scop valorificarea imaginației creatoare a copilului prin activităţi care să-i stimuleze simţul practic, simțul estetic, dar și formarea unei atitudini ecologice  responsabile.

Expoziția poate fi admirată în acest sfârșit de săptămână, în perioada 1-4 noiembrie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.