Expoziții, dezbateri, prezentări și concursuri la Alba Iulia cu prilejul comemorării Zilei Internaționale a Holocaustului

Îndosariat în: Actualitate |

holocaust-comemorare-2015Ziua Internațională a Holocaustului va fi comemorată mâine, 27 ianuarie 2015, în cel puțin trei școli din Alba Iulia: Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian”, Colegiul ”HCC” și Liceul cu Program Sportiv.

Evenimentul ”O tragedie a secolului XX: Holocaustul” a ajuns la a XII-a ediție, prilej cu care vor fi organizate, la școlile sus menționate, între orele 8.00 – 12.00, sesiuni de referate, vizionări și dezbateri de filme, expoziții, concursuri de afișe, și alte prezentări dedicate comemorării Holocaustului.

De la ora 12.00 până la ora 14.00 elevii vor face o vizită la Cimitirul evreiesc și la Sinagoga din Alba Iulia unde vor avea loc discuții pe marginea documentelor din fondul Serviciului Arhivelor Alba.

De la ora 14.00, la Sala Unirii din Alba Iulia, are loc o întâlnire cu Lia Borza, reprezentanta comunității evreiești din Alba Iulia, respectiv expoziții și ateliere de lectură pe tema Holocaustului.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.