Femeie de 30 de ani reţinută de poliţiştii din Alba Iulia, după ar fi comis două furturi cu un prejudiciu total de aproape 10.000 de lei

Îndosariat în: Actualitate |

În după amiaza zilei de ieri, 17 ianuarie 2018, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unei unităţi medicale din Alba Iulia, cu privire la faptul că din vestiarele personalului au fost sustrase două perechi de încălţăminte.

La scurt timp de la sesizarea furtului, poliţiştii au identificat-o pe o tânără de 30 de ani, din Alba Iulia, care avea asupra sa încălţămintea furată. Se pare că aceasta ar fi profitat de faptul că angajatele unității medicale au lăsat vestiarele neasigurate.

Tot în după amiaza zilei de ieri, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie, în zona unei staţii de carburanți de pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, a constatat că îi lipseşte o borsetă în care avea suma de 9.650 lei şi documente.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bănuită de comiterea furtului este aceeași tânără din Alba Iulia care a sustras încălțămintea din vestiarul unităţii sanitare. Asupra ei, poliţiştii au găsit întreaga sumă de bani furată de la bărbat.

Poliţiştii au restituit banii păgubitului, iar faţă de bănuita de comiterea furturilor au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În cursul zilei de azi, 18 ianuarie, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.