Femeie din Alba Iulia batută de soţ din cauza Campionatului Mondial de Fotbal

Îndosariat în: Actualitate |

brazilia-2014Campionatul Mondial 2014, care a debutat ieri în Brazilia a făcut victime şi în Alba Iulia. O femeie a fost bătută de soţul său după ce şi-a permis să îl deranjeze pe acesta în timp ce urmărea la televizor festivitatea de deschidere a modialului de fotbal.

“Femeile sunt cu telenovelele, iar bărbaţii cu fotbalul, care este sfânt” aşa se poate spune că a gândit Dorel M. (64 de ani) din Alba Iulia. Acesta se afla pe o terasă în cartierul Ampoi 1, urmârind festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial 2014. Soţia sa a venit după el să îl cheme acasă, însă acesta a refuzat, iar la insitenţele consoartei a cedat nervos şi a început să o lovească pe cea care i-a jurat credinţă cu pumnii şi picioarele. Femeia a reuşit să fugă şi a sunat la 112. În ajutorul acesteia a intervenit un echipaj de jandarmerie care a constatat că prezenta semne ale unei agresiuni fizice şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, respectiv de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.