Femeie găsită decedată la Alba Iulia într-un apartament din cartierul Carolina

Îndosariat în: Actualitate |

interventie-pompieri-usa-deblocata-Alba-IuliaPompierii au fost solicitați astăzi, în jurul orelor 13.15, să intervină pentru a debloca ușa unui apartamentului de bloc situat pe strada Gemina, cartierul Carolina din Alba Iulia.

Femeia decedată are 41 de ani și nu se cunosc încă motivele care au condus la moartea acesteia. Pompierii au ajuns la etajul II al blocului cu ajutorul unei scări speciale, și au reușit să intre în apartament fără să forțeze vreo intrare, întrucât geamul era deschis. Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Alba Iulia pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzelor morții. O echipă polițiști au început o anchetă în acest caz.

Potrivit vecinilor, albaiulianca locuia singură, nu avea loc de muncă iar în ultima vreme era mai abătută. Sesizarea autorităților a venit din partea unei prietene a persoanei decedate, care vorbise ultima dată cu victima în data de 15 septembrie. Astăzi, când s-a deplasat la ușa apartamentului din cartierul Carolina pentru a verifica de ce nu-i mai răspunde la telefon, a simțit un miros puternic de cadavru și a sunat la 112.

Cadavrul femeii a fost găsit întins pe patul din dormitor, iar în apartament domnea o dezordine generalizată, ceea ce sugerează starea de depresie a victimei. Pe trupul victimei nu au fost identificate urme de violență, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.