Fete frumoase, băieţi eleganţi şi profesori bine organizaţi la Banchetul Colegiului Economic din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

banchet-economic-2014jpgUltima petrecere, dar nici într-un caz cea din urmă pentru absolvenții Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia este petrecerea de banchet, organizată la restaurantul Mercur. Îmbrăcaţi la patru ace, aşa cum se cuvine la ultimul chef în calitate de colegi, fetele şi băieţii sărbătoresc astăzi sfârşitul celor patru ani de liceu, care a fost după cum sunt toate în viaţă, cu bune şi cu rele. 

Directorul Dan Anca a deschis seara festivă printr-o invitaţie la dans făcută şefei de promoţie Alina Turlea, pe piesa Rihhana – Stay feat Mikky Ekko, urmând ca fostul preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor Andrei Popa, să facă următorul pas de curaj invitând una dintre profesoare pe “scenă”. Muzica lentă de la început a fost înlocuită cu dance şi pop, iar spre noapte cu siguranţă în boxe va răsuna muzica românească de petrecere.

Seara a culminat cu lansare de lampioane, dansuri, chef şi bună dispoziţie. După ce în 2013 a avut unul dintre cele mai frumoase baluri din istorie, elevii, profesorii şi conducerea Colegiului Economic au arătat că ştiu să facă echipă bună şi la evenimente de genul Gala Absolvenţilor sau petrecerea de banchet, pentru că, de ce să nu recunoaştem, nu toate chefurile încep într-un asemenea mod, cu un dans între profesori-elevi.

Greul de abia acum începe, şi dacă mâine va fi un moment de pauză pentru a trece peste „marea mahmureală”, de duminică elevii se vor afla pe ultima sută de metri, în pregătirea examenului de “maturitate”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.