Florin Roman: Cinematograf normal și 3D în Alba Iulia, la Teatrul “Prichindel”! Investiția va fi de 800.000 de lei

Îndosariat în: Actualitate |

O surpriză plăcută pentru locuitorii județului Alba este intenția liderilor Consiliului Județean Alba – Ion Dumitrel președinte și a vicepreședinților Florin Roman și Alin Cucui  –  de a investi într-un cinematograf la Alba Iulia.

Este vorba mai exact de transformarea Teatrului de Păpuși “Prichindel”, situat lângă Poliția municipiului Alba Iulia, într-un spațiu multifuncțional, în care până la sfârșitul anului, ar putea fi inaugurate “un cinematograf normal, un cinematograf 3D si o mare sala de conferințe”. Suma pentru această investițiie s-ar ridica la circa 800.000 de lei.

Declarația integrală a lui Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba:

“Vreau sa dau o veste foarte buna si cred eu asteptata de albaiulieni. Împreuna cu presedintele Ion Dumitrel si cu vicepreședintele Alin Cucui am optat pentru solutia de a da Teatrului Prichindelul un caracter de multifunctionalitate. Vizam ca pe lângă traditia folosirii teatrului de copii, aici sa functioneze in câteva luni si un cinematograf normal, un cinematograf 3D si o mare sala de conferințe. Prin bugetul pe 2013, CJ Alba aloca circa 8 miliarde de lei vechi pentru întreaga investiție, care va schimba total fata acestui teatru de tradiție din Alba Iulia. Noua sala va avea o capacitate de circa 150 de locuri. Speram ca de la sfârșitul acestui an, tinerii albaiulieni sa nu mai fie obligați sa meargă la Cluj pentru a viziona o protecție 3D.”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.