Fosta glorie a Unirii Alba Iulia, Iani Mitracu a decedat astăzi în timpul unui meci de fotbal cu prietenii

Îndosariat în: Sport |

Mitracu-Unirea-Alba-IuliaDin pacate avem o veste groaznică pentru iubitorii fotbalului din Alba Iulia. Fostul atacant al Unirii, Iani Mitracu a decedat astăzi, în timpul unei partide de fotbal cu prietenii.

În vârstă de 53 de ani, vârful ce a scris istorie pentru echipa din Cetatea Marii Uniri s-a agitat întreaga săptămână pentru a organiza o partidă amicală între amicii săi, foștii săi coechipieri, selecționata AJF Alba și o altă formație denumită “prietenii lui Iani”.

Cruntă lovitură a destinului, Mitracu a sfârșit jucând fotbal, un sport atât de drag, pe teren, cauza morții fiind, se pare un infarct. Destinul i s-a curmat brusc, într-un mod incredibil, în echipamentul de joc, pe teren, fosta glorie a Unirii Alba Iulia plecând la cele veșnice.

“Acesta i-a fost destinul. A jucat câteva minute și i s-a făcut rău. Am încercat aproape două ore să-l resuscităm, au venit și ambulențele, dar n-am reușit”, a povestit cineva prezent la întâlnirea organizată.

Și-a înghițit limba, i s-a făcut rău, am reușit să-l fac să respire, și-a revenit pe moment, practic l-am întors din morți. Apoi, peste ceva timp a venit SMURD-ul, dar apoi a făcut infact și a plecat a doua oară“, a spus Mihai Manea, cel care a reușit să-l resusciteze într-o primă fază.

Fost component al echipelor Dinamo, Metalurgistul Cugir, Victoria București sau Unirea Alba Iulia, Mitracu era în ultima vreme președintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Alba.

Au fost alături de el, implicați în acest meci, ce s-a desfășurat la o bază sportivă din Alba Iulia, apropiați precum Sorin Corpodean, Mihai Manea, Ioan Ilie, Mihai Dăscălescu, frații Ovidiu și Emil Maier, Adorian Himcinschi, Bebe Brumaru, Gică Bran, Ovidiu Hulea, Raul Oargă, Marcel Rusu, Cristian Petropulos sau Adrian Bicheși.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate, lumea fotbalului din județ este mult mai săracă prin această pierdere șocantă. Dumnezeu sa-l odihnească în pace !

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.