Fostul cinematograf Columna din Alba Iulia va fi demolat, iar în locul său se vor amenaja locuri de parcare

Îndosariat în: Administrație |

Viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul a declarat că fosta clădire a cinematografului „Columna” din Alba Iulia va fi preluată de primăria municipiului.

„O lungă perioadă de timp, cinematograful Columna a fost prea mult ”din alt film”, consecință a dorinței unora de a lăsa lucrurile în paragină. Ani de zile, acest faliment urban și funcțional, devenit piatră de încercare a răbdării celor care îl știu și locuiesc în apropiere, a fost dovada că, în România, sertarele ministerelor pot rămâne închise, bunăvoința este vasală ignoranței, iar prioritățile devin chestiuni de rezolvat doar în pragul colapsului.

A venit și momentul concluziilor pozitive. Cinematograful Columna va putea intra în proprietatea primăriei.

Am primit adresa oficială prin care RADEF, societate aflată în procedură de insolvență, anunță că și-a dat acordul cu privire la preluarea acestui imobil de către primărie. Urmează, ca foarte rapid, să desemnăm o comisie care să se ocupe de această preluare, împreună cu administratorul judiciar vom evalua activul și pasivul, având în vedere că RADEF înregistrează datorii către bugetul local.

Vrem ca până la ședința de Consiliu Local, din 15 septembrie, toate aceste aspecte să fie lămurite și să putem aproba preluarea. Nu există niciun dubiu că, după acești pași, neajunsurile pe care acest imobil le provoacă vor fi îndepărtate, iar spațiul se va folosi pentru parcări publice.

Reușită fără susținerea echipei tale, nu există. A fost nevoie de acest moment în care, pornind de la administrația locală și terminând cu reprezentarea din parlament și guvern, oameni care au în minte și suflet problemele orașului au făcut posibil acest deznodământ. Le mulțumesc pentru implicare!”, a scris Voicu Paul pe facebook.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.