Fundașul Alexandru Giurgiu revine la AFC Unirea 1924 Alba Iulia, dacă variantele unui transfer în străinătate nu se vor concretiza

Îndosariat în: Sport |

Prezent la reunirea AFC Unirea 1924 Alba Iulia, fundaşul albaiulian Alexandru Giurgiu are şanse mari să evolueze în retur la gruparea din Cetatea Marii Uniri, dacă nu se va concretiza una dintre variantele externe.

M-am înţeles cu preşedintele Mihai Dăscălescu să rămân la Unirea în retur. Mai există ceva variante externe, Bulgaria sau Albania şi trebuie să mai aştept câteva zile„, a spus jucătorul de bandă stânga în vârstă de 24 de ani, ultima dată legitimat la Slavia Sofia, în Bulgaria.

Posibile achiziţii în această perioadă pentru „alb-negri” sunt portarul Dragoş Pop şi mijlocaşul Răzvan Oniche (Şurianu Sebeş), care doresc să părăsească gruparea din „Arini”, dar şi… albaiulianul Călin Cristea, dacă lucrurile se complică din punct de vedere financiar la Dunărea Călăraşi, unde a ajuns în această iarnă mijlocaşul ex-unirist „N-aş vrea să comentez prea multe în cazul celor doi fotbalişti de la Şurianu, întrucât sunt jucători sub contract. I-am transmis preşedintelui Daniel Popa că ne-ar interesa portarul Dragoş Pop, dar aşteptăm un răspuns şi în acelaşi timp să-şi clarifice cei doi problemele cu actele. Călin Cristea rămâne o prioritate pentru Unirea, asta în cazul în care nu se ştie exact ce se va întâmpla la Călăraşi”, a precizat preşedintele Mihai Dăscălescu.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia are primul meci amical al anului miercuri, 1 februarie, de la ora 15.00, pe terenul II al stadionului „Cetate”, cu AFC Hermannstadt, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro