Furtuna violentă iscată din senin, duminică după-amiaza, a făcut ravagii la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Vântul puternic a smuls acoperișuri în mai multe zone ale orașului, avariind mașinile parcate. De asemenea, în Cetatea Alba Carolina, un cetățean a filmat momentul în care țiglele cădeau de pe biserica Romano-Catolica.

De asemenea, în Cetatea Alba Carolina, un cetățean a filmat momentul în care țiglele cădeau de pe Catedrala Romano-Catolică. Tot în Cetate, comercianții luați prins surprindere s-au ales cu marfa de pe tarabă împrăștiată.

Un alt cititor al publicației ne-a trimis imagini de pe strada Ansberg, unde un acoperiș a căzut de pe un bloc pe mașinile aflate în zonă.

Un astfel de incident a fost semnalat și pe Bulevardul Revoluției, unde o bucată de acoperiș a căzut pe carosabil, peste autotursime.

Potrivit ISU Alba, în urma vântului puternic în județul Alba au fost afectate cel puțin 8 acoperișuri de bloc, foarte mulți copaci (aproximativ 50) au căzut pe diferite drumuri îngreunând circulația, iar mai multe autoturisme au fost avariate. Deocamdată nu au fost înregistrate victime.

 

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro