Galeria CJ Alba a găzduit expoziția de pictură ”Zâmbetul florilor”

Îndosariat în: Actualitate |

zambetul-florilor-iunie-2014Ieri, la ora 18.00 la Galeria Consiliului Județean Alba, lângă poarta a III-a a Cetății a avut loc Vernisajul expoziției ”Zâmbetul culorilor”, în cadrul evenimentului Zilele ”Augustin Bena. 45 de ani de activitate Şcoala de Arte şi Meşteşuguri”.

Lucrările expuse aparțin cursanților clasei de pictură-grafică coordonați de profesoara Viorica Boitor. Vernisajul a fost însoțit de muzică și momente de teatru realizate de clasa profesorului Viorel Cioflică.

Zilele “Augustin Bena. 45 de ani de activitate Şcoala de Arte şi Meşteşuguri”, au început joi, 5 iunie cu un spectacol festival ”Seară de teatru”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, prezentat de cursanții clasei de actorie a profesorului Viorel Cioflică.

În zilele următoare vor avea loc vernisaje expoziţii, expoziţii de obiecte meşteşugăreşti, de pictură, grafică sau fotografie, muzică uşoară, clasică şi populară, festivalul fanfarelor dar şi altele. În cadrul evenimentului aniversar va avea loc, în acest an Festivalul Muzicii de Fanfare, un eveniment inedit care a atras multă simpatie anii trecuţi.

Vor veni în faţa publicului, “cu ceea ce fac” zi de zi,  profesorii şi cursanţii centrului, dar şi artişti din Alba şi din ţară. Activităţile se vor desfăşura în mai multe locaţii din Alba Iulia, la Casa de Cultură a Studenţilor, la Galerie şi în aer liber la Poarta a III-a a Cetăţii , la “Casa Artelor” din zona Schit şi la Hotel Cetate.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.