Garda Romană va avea, astăzi la Centrul Comercial „Alba Mall” din Alba Iulia, prima reprezentație din anul 2017

Îndosariat în: Actualitate |

Cei care vor călca astăzi, 14 ianuarie 2017, pragul centrului comercial Alba Mall vor avea parte de un spectacol inedit. Soldații Gărzii Romane, alături de nimfele Daciei, vor susține prima lor reprezentație de anul acesta, în incinta complexului.

Astfel, cu începere de la ora 13.00, cei prezenți vor avea ocazia să asiste la o lecție de istorie vie ”predată” de legionari și un moment de dans oferit de frumoasele nimfe.

”De 10 ani, Alba Mall face istorie în shopping. Anul 10 începe cum nu se poate mai bine, cu un spectacol istoric creat pentru tine! Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 13.00, Garda Romană și nimfele Daciei  <coboară> din istorie direct în Alba Mall.

Sâmbăta asta, vino să vezi un spectacol istoric made in Alba Iulia. Ieșim din tipare, intrăm în istorie, cu Garda Romană și nimfele Daciei, sâmbătă de la 13.00, în Alba Mall: show and shopping mall inclusive”, transmit organizatorii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro