Gavroche Cafe Brasserie a sărbătorit franţuzeşte împlinirea unui an de la inaugurare

Îndosariat în: Monden |

gavroche-alba-iulia-la-un-an-de-existentaLa un an de când şi-a deschis pentru prima dată porţile, restaurantul Gavroche Cafe Brasserie din Alba Iulia a organizat o seară specială, iar cei ce i-au călcat pragul au avut parte de un  concert de înaltă clasă susţinut de solista şi actriţa Teatrului de Revistă „Toma Caragiu” din Ploieşti , Daniela Răduică, dar şi de reduceri de 15% la nota de plată pe durata întregii zile.

Cu lumânări aprinse pe masă şi într-o atmosferă caldă, aşa au fost aşteptaţi joi seara clienţii restaurantului Gavroche. Surpriza serii a fost Daniela Răduică, o actriţă de revistă cu o voce extraordinară, care a purtat audienţa pe cele mai cunoscute refrene franţuzeşti, aducând aici atmosfera Parisului de altă dată. Nu au lipsit nici piesele româneşti sau în limba spaniolă ori engleză. Elegantă şi cu o voce caldă, frumoasa interpretă a încântat publicul cu prezenţa sa şi chiar s-a plimbat printre mese, fotografiindu-se cu mulţi dintre cei prezenţi.

Iar cum administratorul localului, Alin Ignat, este şi el un interpret de excepţie, cunoscut pentru premiile obţinute la numeroase festivaluri şi concursuri din ţară şi din străinătate, frumoasa artistă l-a provocat la un duet şi au cântat, în aplauzele audienţei, piesa “I’ll never fall in love again”.

Daniela Răduică este cunoscută pentru premiile şi trofeele obţinute la festivaluri naţionale de muzică uşoară, fiind dubla câştigătoare a trofeului Doina Badea pentru cea mai buna voce feminina din teatrele de revistă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.