Gest lăudabil făcut de un pensionar din Alba Iulia. Acesta a împărțit copiilor defavorizați haine și rechizite școlare

Îndosariat în: Actualitate |

pensionar-donatie-pentru-copiii-din-Alba-IuliaDomnul din imaginea alăturată este un pensionar din Alba Iulia, în vârstă de 88 de ani, care a hotărât să le facă o bucurie copiilor defavorizați din municipiu reședință de județ donând suma de 3.000 de lei din care Serviciul de Asistență Socială din subordinea primăriei a cumpărat îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite pentru 30 de micuți care vor păși pentru prima dată peste pragul școlii.

Nu este primul gest de bunătate și mărinimie făcut de venerabilul albaiulian. Acesta a mai donat alți 2.000 de lei în preajma Sărbătorilor de Paște, bani care s-au transformat tot în cadouri pentru copii.

Aflat la sediul primăriei pentru a asista la bucuria celor mici în momentul în care și-au primit darurile, donatorul le-a urat să crească mari, i-a sfătuit să fie cuminți și să învețe bine pentru a avea un viitor mai bun decât părinții lor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.