Gicu Grozav revine cu gol pentru „alb-negrii”: Unirea Alba Iulia – Pandurii Tg. Jiu 1-1 (1-1)

Îndosariat în: Sport |

Internaţionalul român Gicu Grozav a îmbrăcat din nou tricoul echipei sale de suflet, Unirea Alba Iulia, fiind titular în partida amicală de lux, cu fosta prim-divizionară Pandurii Tg. Jiu, idolul din „Cetate” revenind cu gol în „alb-negru”, în remiza 1-1 (1-1) cu gruparea gorjeană!

Din pricina ploiii și a vântului puternic, partida s-a întrerupt în minutul 73, de centralul Horațiu Balea, după „modelul” de la Galtiu, cu CSM Școlar Reșița!

Peste 700 de spectatori s-au regăsit la terenul secund al Stadionului „Cetate”, dornici să-și revadă favoriții, dar și pe idolul Gicu Grozav, salvatorul Unirii, alături de Mihai Oancea.

Și revenit după 7 ani în tricoul echipei din orașul natal, Gicu și-a luat numărul favorit, „7” și a dat drumul la spectacol. Revederea din teren cu prietenul său Cipri Selagea s-a concretizat cu o acțiune de finețe, pasă filtrantă a căpitanului unirist, preluare elegantă a lui Gicu și finalizare în stil de mare fotbalist. Gicu a celebrat reușita cu o tumbă, iar spectatorii au început să scandeze „Unirea, Unirea”.

Deschiderea scorului a fost prefațată de ocazia lui S. Turuș (2), când Rotaru a îndepărtat de pe linia porții, Gorjenii nu au uitat fotbalul și au început să lege pasele, iar nou-venitul V. Bujor (37) a egalat după un balon primit de la Trifu.

După căldura sufocantă din primul mitan, peste 37 de grade, în repriza secundă s-a pornit o ploaie vijelioasă ce i-a alungat pe fanii Unirii.

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu – F. Morar, Scrob, Al. Man, Ad. Matei,  B. Ştef, Selagea, Al. Giurgiu,Tat – S. Turuş, Gicu Grozav, după pauză au mai intrat Apetri, Jude, Onacă,  Davidaș, Lăsconi, S. Fulea. Antrenor Adorian Himcinschi

Pandurii: Stanca – Rotaru, Ciobanu, Lung, Vasilescu – Zainea, Petrescu – Trifu, Cocîrlă, Șendroiu – Bujor; iar după pauză Popescu, Celea, Ghidurea, Georgescu, Vodă – Pîrvulescu, Dănăricu – Cioiu, Gianimu, Dodoi – Mărgărit. Antrenor Mihai Teja.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro