Gicu Grozav revine la Unirea Alba Iulia ca şi investitor

Îndosariat în: Sport |

Gicu Grozav, internaţionalul României, împreună cu un alt partener, se va implica financiar la Unirea Alba Iulia, echipa sa de suflet, de unde a plecat în fotbalul mare! Astfel, având asigurată stabilitatea financiară, divizionara terţă din Cetatea Marii Uniri dă „restart” activităţii fotbalistice, proiectul vizând revenirea în Liga 1, în cel mai scurt posibil!

„Intrată într-un con de umbră în ultimii ani, Unirea Alba Iulia, echipa fanion a judeţului Alba, are parte de mutarea verii în fotbalul din judeţ! Un nou început pentru „alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri, divizionara terţă urmând să intre în zodia stabilităţii, după un trecut zbuciumat din acest punct de vedere. Gicu Grozav, un simbol al fotbalului albaiulian, nu a uitat că de pe „Cetate” şi-a luat zborul spre fotbalul mare, ajungând în echipa naţională a României, ajutându-şi echipa de suflet, unde a crescut. Astfel, conform unor surse autorizate, Gicu Grozav, împreună cu un alt partener, se vor implica atât financiar, cât şi în postură oficială la Unirea Alba Iulia, urmând să intre „cu acte” în club. Respectivele modificări, de o importanţă majoră pentru viitorul fotbalului albaiulian, vor fi anunţate astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă! Chinuită în ultimii ani din pricina problemelor de natură financiară, Unirea Alba Iulia va renaşte, la un nou nivel, Gicu Grozav, împreună cu partenerul său, fiind garantul sprijinului pe termen mediu şi lung. Echipa albaiuliană va pune în continuare accentul pe creşterea copiilor şi juniorilor, în speranţa descoperirii unor noi Gicu Grozav sau Nicuşor Stanciu, talente ce au dus faima acestei urbe. Perspectiva este extrem de luminoasă, planurile fiind, ca în scurt timp, Unirea Alba Iulia să revină în Liga 1, în 3-4 ani de zile, numele lui Gicu Grozav fiind un adevărat resort în această privinţă. În plus viitoarea Academie de Fotbal “Gicu Grozav” va face parte din proiectul Unirea Alba Iulia, unul care se anunţă de succes”

Articol publicat în ediţia tipărită a ziarului „Unirea” de astăzi, 7 iulie 2017.

• Gicu, cel mai scump transfer „all time” al Unirii

Produs 100 la sută al Centrului de copii şi juniori al Uniri Alba Iulia, Gicu Grozav a evoluat în „alb-negru” în perioada 2007-2010, începând din eşalonul secund şi cunoscând bucuria ultimei promovări în Liga 1, în 2009. În 2010 a plecat în Belgia, la Standard Liege, fiind cedat de unirişit contra sumei de 350.000 de euro, devenind cel mai scump transfer din toate timpureile realizat de Unirea Alba Iulia. Este cotat la 2 milioane de euro în acest moment pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, poartă tricoul cu numărul „10” în echipa naţională a României, adunând 20 de jocuri şi 3 goluri pentru echipa reprezentativă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro