Grădinița cu Program Normal nr. 10 din Alba Iulia va găzdui mâine prima ediție a concursului „Ecologiștii Cetății”

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

gradinita-10-alba-iuliaÎntrecerea este organizată în cadrul proiectului „Cetatea micului albaiulian – tărâmul unde copiii cresc frumos”, finanțat de Primăria și Consiliul Local Alba Iulia și implementat de Asociația ”Micul Prinț”, care va asigura diplomele și premiile pentru copii.

Astfel, toți copiii de la unitățile preșcolare din oraș vor participa la această competiție structurată în două etape. Preșcolarii vor trece prin diverse probe: teoretice, practice și artistice și vor organiza o paradă a costumelor ecologice, realizate din materiale refolosibile. Conform regulamentului concursului, pentru fiecare etapă, unitățile cu personalitate juridică vor participa cu câte un echipaj format din 3 preșcolari. Potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Județean Alba, George Șinca, la această activitate va participa și bibliobuzul cu povești, iar toți participanții prezenți la eveniment vor primi câte un semn de carte și vor fi îndemnați să urmeze exemplul micilor ecologiști. De asemenea, va fi realizată o expoziție în care fiecare unitate preșcolară își va expune lucrările confecționate din materiale reciclabile.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.