Gradinița cu Program Prelungit Step by Step Nr. 12 din Alba Iulia a găzduit cea de-a IX-a ediție a Festivalului copiilor „Să cresc mare și sănătos”

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Potrivit organizatorilor, „Festivalul este o încununare a activităților de euritmie desfașurate de grădinițele din Alba Iulia pe parcursul unui an și promovează mișcarea și dansul în rândul copiilor preșcolari„.

La festival a fost prezentă dna insp șc. Aurora Vârtei. În deschidere câțiva copii premiați de la școala de dans Dance to Sunrise au prezentat câteva dansuri de societate și au demonstrat că și copiii pot face performanță prin muncă. La ediția din acest an au participat 315 copii din 9 unități.

”Copii și părinți au admirat dansuri populare, dansuri moderne, dansuri de epocă și au admirat frumoasele costumații pe care le-a avut fiecare formație”, mai precizează organizatorii.

În final micii dansatori au fost răsplătiți cu diplome și cadouri.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro