Imobilul din cartierul albaiulian Partoș, unde s-a produs tragedia de sâmbătă noaptea, pazit non-stop de un echipaj de poliție

Îndosariat în: Actualitate |

Cel puțin un echipaj al IPJ Alba se află non-stop în fața casei din cartierul albaiulian Partoș, de sâmbătă dimineața, când oamenii legii au fost informați că o femeie, Camelia Drâmbărean, a fost omorâtă, iar fiul acesteia a fost bătut crunt.

În casa din Partoș locuiau doar cei doi, iar în prezent bărbatul se află la spital cu multiple leziuni. Anchetatorii continuă cercetările de la fața locului, iar un echipaj al Poliției se află în permanență în fața casei, inclusiv pe timp de noapte, pentru a se asigura că răufăcătorii nu vor să șteargă urme ale infracțiunii. Ușa casei a fost închisă, iar nimeni nu mai poate intra în absența organelor de cercetare penală.

Anchetatorii au un cerc de suspecți, iar până în prezent au fost audiate circa 50 de persoane. Oamenii legii susțin că moartea femeii a fost foarte violentă, însă nu pot oferi detalii cu privire la mobilul infracțiunii.

Crima s-ar fi produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia a fost găsită fără suflare în spațiul dintre curtea și grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap și a fost transportat la spital.

Potrivit unor surse, cazul ar fi fost semnalat, sâmbătă dimineața, de către o rudă. Văzând că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuința lor, unde ar fi descoperit grozăvia.
În urma autospiei, s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro