În 1 Decembrie, cu un singur bilet se va putea circula toată ziua cu autobuzele STP Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

autobuze-stp-alba-iuliaSocietatea de Transport Public Alba Iulia (STP) a anunțat că de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României albaiulienii și oaspeții vor putea circula cu un singur bilet, toată ziua, în toate zonele tarifate, cu autobuzele STP.

De exemplu: cei care circulă în Alba Iulia vor achita un singur bilet de 2 lei, pentru toate drumurile cu autobuzul pe care le vor face luni. Societatea de Transport Public Alba Iulia a anunțat că traseul liniilor 103 și 104 va fi modificat duminică, 30 decembrie și luni 1 decembrie, pentru câteva ore, în intervalul 9.00 – 15.00 din cauza restricțiilor de circulație impuse de desfășurarea evenimentelor dedicate Zilei Naționale. Astfel în sensul giratoriu din apropiere de ieșirea spre Pâclișa, autobuzele vor face retur.

De asemenea, STP Alba a anunțat și modificarea orarului de mers al autobuzelor. Astfel, luni, de 1 Decembrie, se va circula după un program de duminică.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.