În 10 august albaiulienii vor putea vâsli din nou pe Mureș alături de Ivan Patzaichin

Îndosariat în: Actualitate |

rowmania-2014Fostul mare sportiv Ivan Patzaichin îi invită din nou pe albaiulieni să se înscrie la competiţia de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania. Municipiul Alba Iulia se alătură ca organizator, pentru al doilea an consecutiv, evenimentului care reunește amatori ai sportului de caiac-canoe, pasionaţi de muzică  şi dezbateri pe tema turismului durabil în cadrul unei competiţii de caiac-canoe pe Râul Mureş.

Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit!

La Alba Iulia, duminică, 10 august, începând cu ora 9.30, în zona Podului peste Mureș (Cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeș).

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al doilea an consecutiv la Alba Iulia. Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Dacă veţi da curs invitaţiei noastre, vă rugăm să ne transmiteţi confirmarea de participare până pe 7 august, la adresa de e-mail office@rowmania.ro. Înscrierile se pot face și la fața locului, în dimineața concursului. Accesul este gratuit”, transmit organizatorii.

• Program evenimentului:

9.30 – 11.00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit

11.00 – 11.15 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12.00 – 13.45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

14.00 – 14.30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul: Clubului Sportiv Unlimited, AQUA Carpatica, Apelor Române, Apa Nova București şi Radio România.

Reamintim că anul trecut, la prima ediție a evenimentului organizat la Alba Iulia s-au aliniat la start 12 echipe. Cel mai bun timp a fost scos de ISU Alba, locul secund a fost ocupat de Unlimited Activ Sportive, iar medalia de bronz a fost adjudecată de echipa STP-ului. Competiția a fost finanțată de Consiliul Local cu suma de 5.000 de euro. Pentru acest an suma ce va fi supusă spre aprobare consilierilor locali este de 30.000 de lei (potrivit listei cu alocările bugetare pentru evenimentele din 2014).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.