În 10 și 11august caravana cu scurtmetrajele a Festivalului International de „Film NexT” vine la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

afis_caravana-filmelor-nextÎn 10 și 11 august, Alba Iulia va fi gazda Caravanei Filmelor NexT. Orașul nostru se numără printre cele opt locații în care poposește caravana, pentru o serie de proiecţii organizate în jurul conceptului de picnic şi cinema sub clar de lună, informeaza Societatea Culturala NexT.

Spectatorii care vor lua parte la Caravana NexT în această vară vor putea viziona în premiera în oraşul lor scurtmetraje inovative, producţii naţionale și internaţionale, grupate în patru programe speciale:

NexT Disco Night – un program de musicaluri cu dichis, vesele şi colorate, despre poveşti de dragoste înflăcărate.

NexT Comedy Night – un program de comedii spumoase, care reuneşte o varietate de tipuri, forme şi tradiţii de comic cinematografic.

Oscars Night – cele cinci scurtmetraje de ficţiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film in 2014, printre care si câştigătorul Helium.

NexT Romanian Shorts – cinci scurtmetraje româneşti cu zvâc, mai vechi şi mai noi, menite să prezinte o altă faţă a cinematografiei româneşti.

Intrarea este liberă în fiecare dintre cele două seri de proiecţie.

Potrivit organizatorilor, o parte din cele mai bune filme văzute de-a lungul timpului în sălile de cinema în cadrul Festivalului de Film NexT se văd vara aceasta în aer liber în spații neconvenţionale din Braşov (8-9 august), Alba Iulia (10-11 august), Oradea (12-13 august), Deva (14-15 august), Târgu Mureş (16-17 august), Piatra Neamţ (18-19 august), Iaşi (20-21 august) şi Galaţi (22-23 august).

Caravana Filmelor NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT și este o continuare a Festivalului Internaţional de Film NexT, organizat pentru a opta oară în Bucureşti.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.