În 14 martie la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, grupul Skepsis prezintă spectacolul “Comedie Neagră”

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Grupul de teatru Skepsis prezintă joi, 14 martie, de la ora 19.00, spectacolul “Comedie Neagră”, de Peter Shaffer. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor  din Alba Iulia.

Skepsis vă invită să trăiţi o seară plină de neaşteptat împreună cu personajele create de Peter Shaffer, a căror soartă este dictată de jocul dintre lumină şi întuneric, joc care transformă totul, dezvăluind intrigi ţesute cu grijă, schimbând mizele şi silindu-i pe toţi să-şi duzvăluie adevărata faţă.

Spectacolul este realizat în cadrul campaniei de strângere de fonduri destinate dobândirii unui spaţiu în Alba Iulia, necesar transfomarii trupei in Teatru Comunitar, toate încasarile fiind alocate acestui scop.

Biletele se găsesc de luni 11 martie, pâna joi 14 martie, la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia,  între orele 09.00 – 15.00, sau la intrare. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Grupul Skepsis mulţumeşte pe această cale lui Ştefan Balog şi Elena Cristea pentru colaborarea specială în vederea realizării acestui spectacol. Regia: Viorel Cioflică

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.