În 9 și 10 Mai la Alba Iulia va avea loc Festivalul – concurs de muzică uşoară „Vocile Cetăţii”

Îndosariat în: Actualitate |

Vocile-Cetatii-2013Festivalul – concurs de muzică uşoară „Vocile Cetăţii” ajuns în acest an la cea de-a III-a ediţie va fi organizat în perioada 9-10 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Regulile rămân neschimbate – totul sau nimic şi doar unul va merge acasă cu premiul cel mare de 1.000 de euro.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Claudiu Marean ne-a comunicat că până în prezent s-au înscris 63 de tineri, iar în baza materialelor trimise de ei, juriul îi va selecta pe cei mai buni.

Concursul se adresează tinerilor cu vârsta între 12 si 25 de ani, cu scopul descoperirii şi promovării de noi talente interpretative în muzica uşoara. Juriul festivalului va fi format din personalităţi locale din domeniul artistic, cultural si mass-media, iar câştigătorii ediţiilor precedente nu pot participa.

Concursul este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Alba Iulia, iar intrarea este liberă. Antinia Simion şi Doina Cocîrţă au câştigat ediţiile precedente.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.