În această săptămână se fac probele de proiecție la Cinematograful 3D construit în incinta Alba Mall

Îndosariat în: Actualitate |

cinematograf-alba-mall-apr-2014Iubitorii de film din Alba Iulia nu mai au mult de așteptat până la inaugurarea cinematografului 3D construit în incinta Alba Mall dacă e să luăm în considerare ultimele informații despre stadiul lucrărilor de amenajare ale acestuia.

Se pare că următoarea perioadă este dedicată finisajelor și, foarte important, încep probele de proiecție ceea ce ne duce cu gândul la inaugurarea care este din ce în ce mai aproape, chiar dacă data oficială nu a fost stabilită până în acest moment.

Cert este că acum, după ce a au fost montate și scaunele, sursele noastre spun că cinematograful arată chiar ca în prezentarea de la debutul proiectului.

Mai rămâne doar ca birocrația să nu mai încurce pentru mult timp planurile administratorului și să nu-i mai pună pe jar pe amatorii de filme care abia așteaptă să aibă o sală modernă aici, în orașul lor.

Vă reamintim că cei abilitați să dea detalii despre noul cineplex din Alba Iulia au promis imagini vii, vibrante, 2D, 3D sau digitale, sunet realist, dolby surrouund de ultima generaţie, în două săli de cinema multifuncţionale, standardizate conform normelor în vigoare, fiecare cu câte 110 locuri confortabile. Holuri şi spaţiu de acces în sălile de proiecţie amenajate ca un veritabil platou de filmare şi un candy bar cu toate “accesoriile” necesare unei vizionări nu doar plăcute ci şi… gustoase, la intrare.

Preţurile practicate vor fi accesibile, începând de la doar 15 lei până la 20 lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori, cu promoție în fiecare zi de miercuri când, fără nicio “steluţă” sau condiţie suplimentară, fiecare bilet cumpărat va aduce automat lângă el şi un al doilea bilet, gratuit.

Acestea fiind spuse mai rămâne doar ca cei care muncesc la amenajare să aibă mult spor la ultimele finisaje și, în speranța că ”tăvălugul birocratic” va ajunge și el la un punct final, să auzim cât mai repede anunțul oficial: ”În data de… ne vedem la film, la Alba Mall!”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.