În acest sfârșit de săptămână la Alba Mall va avea loc a IV-a ediție a Târgului Mobilei

Îndosariat în: Actualitate |

În acest sfârşit de săptămână, Consiliul Judeţean Alba organizează  Târgul Mobilei, manifestare ajunsă la cea de-a patra ediţie.  Târgul  se va desfăşura în incinta Alba Mall, în perioada 19-21 aprilie, putând fi vizitat în intervalul 10.00-19.00. Ceremonia de deschidere oficială va avea loc vineri, 19 aprilie, la ora 12.00.

“Târgul Mobilei” promovează produsele autohtone din industria de prelucrare a lemnului şi mobilei precum şi o gamă variată de piese şi accesorii destinate ambientării şi utilării moderne a spaţiilor de locuit sau a spaţiilor comerciale.

„Acest târg este doar una dintre manifestările prin care Consiliul Judeţean Alba promovează produsele locale şi afacerile din judeţul Alba. Prelucrarea lemnului şi industria mobilei sunt strâns legate de numele judeţului Alba, iar experienţa şi priceperea celor care lucrează în acest domeniu permit apariţia unor noutăţi la fiecare ediţie a târgului”,   a declarat  Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Şi ediţia din acest an a târgului este presărată cu surprize pentru public: a fost pregătit un concurs de îndemânare, intitulat „Mâini dibace” – sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00, în cadrul căruia participanţii vor fi provocaţi să asambleze contra cronometru diverse piese de mobilier, este pregătit un atelier de pictură pe sticlă, sâmbătă, 20 aprilie, pe tot parcursul zilei, o tombolă, duminică, de la ora 12.00, precum şi licitaţia de mobilă nelipsită de la fiecare ediţie a târgului, ce va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 17.00.

Târgul Mobilei este organizat de Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Savini Due, Stratuscom Blaj, Thomas Fashion, Filiala judeţeană Alba a Asociaţiei „Amicii Rozelor” din România şi Mall Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.