În acest week-end, la Alba Mall are loc cea de-a XIV-a ediție a Târgului de Handmade şi Vintage

Îndosariat în: Actualitate |

produse-handmade-nov-2014-alba-mallExpozanți și producători, comercianți de antichități, dar și vânzători de modă veche din toată țara au venit la Alba Iulia cu o mulțime de obiecte, vechi de zeci sau chiar sute de ani.

Prețuri sunt pentru toate buzunarele. De pildă, iubitorii de lectură pot să-și achiziționeze cărți la prețuri de 10 lei. Nici obiectele pentru uz casnic: cuțite, vase, pahare nu sunt foarte scumpe. Totodată, există produse și la prețuri mult mai ridicate: un ceas Iuhans din anul 1.906 costă 800 de euro. Deși are o vechime de peste 100 de ani, orologiul este funcțional. Iubitorii de fotografie pot achiziționa aparate de zeci de ani, la prețuri avantajoase, între 100 și 300 de lei.

Pasionații de bijuterii și accesorii handmade mai au la dispoziție două zile pentru cumpărături: sâmbătă expozanții sunt prezenți la Alba Mall până la ora 21.00, iar duminică, până la ora 20.00.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.