Rămâi conectat

Știrea Ta

În autobuzele STP din Alba Iulia, te plouă ca afară…

Publicat

în

Un cetățean, din Alba Iulia, care a fost nevoit ca în dimineața zilei de astăzi, 28 mai 2021, să călătorească cu un autobuz STP ne-a trimis o filmare în care se poate vedea cum în interiorul mijlocului de transport curge apă de ploaie…

Dar iată ce ne-a scris cititorul: „În dimineața zilei de astăzi am fost nevoit să iau un autobuzul STP pentru a ajunge într-un loc în care am avut ceva treabă. După ce m-am urcat în acesta, nu mică mi-a fost mirarea când am văzut apă de ploaie curgând în apropierea ușilor de acces. Fac apel pe acesastă cale la cei de la STP să rezolve aceste probleme deoarece Alba Iulia nu este un sat uitat de lume în care să folosești astfel de mijloace de transport”. 

Știrea Ta

Aici sunt BANII EUROPENI! Lucrări de mântuială executate pe sume amețitoare, la reabilitarea Blocurilor „M” din Alba Iulia

Publicat

în

Un cititor albaiuliainfo.ro, scârbit de calitatea execrabilă lucrărilor executate în cea mai mare parte pe BANI EUROPENI, dar și pe banii locatarilor, la fațada Blocurilor „M” din Alba Iulia ne-a trimis mai multe fotografii, pe adresa redacției.

Cetățeanul în cauză se declară profund nemulțumit de stadiul în care au ajuns unele blocuri din orașul nostru, care în urma lucrărilor de reabilitare arată chiar mai rău decât înainte, situație care ne facem să ne punem serioase semne de întrebare dacă Primăria Municipiului Alba Iulia va risca să semneze pentru recepția acestor lucrări, executate de mântuială…

Totodată, mai multe persoane din mediul online spun că modul în care proiectul de reabilitare se desfășoară reprezintă o ofensă adusă cetățenilor ce locuiesc în Blocurile „M” și o bătăie de joc asupra banilor pe care aceștia urmează să-i plătească eșalonat, în următorii cinci ani.

Citește mai mult

Știrea Ta

Gunoiul neridicat începe să nemulțumească tot mai mulți cetățeni din Municipiul Alba Iulia

Publicat

în

Cetățenii din Alba Iulia sunt tot mai revoltați de actualul conflict iscat între operatorul de salubritate POLARIS și asocierea de firme care a preluat administrarea Centrului integrat de management al deșeurilor de la Galda de Jos.

Drept rezultat al acestui conflict, singurii care au de suferit sunt tot cetățenii de rând, care cu toate că își achită șla zi taxa de salubritate sunt puși în fața acestor situații nedemne de un Municipiu reședință de județ, în anul 2021.

Oricum este suspectă și neimplicarea primarului din Alba Iulia, în sarcina căruia ar trebui să fie găsirea unei soluții pentru a pune capăt acestei probleme cu care Municipiul se confruntă încă de sâmbăta trecută.

Dar iată ce ne-a scris o cititoare cu referire la aceste aspecte: „Am decis sa va trimit o poză în care puteți vedea situatia gunoaielor neridicate de marți, într-o zona centrală a smart city-ului Alba Iulia. Țin să menționez că luni a fost ultima zi cand firma de salubritate a ridicat gunoiul, iar aceste containere deserversc 8 blocuri de locuințe, restaurantul-pizzerie Roberta precum și alti agenti economici care iși desfasoară activitatea în această zonaă. Mirosul este de nedescris, mai ales in zilele cand nu plouă. Vine sfârșitul de saptamană, iar situația se va înrăutăți, cu siguranță. „Multumim” Primariei Alba Iulia, Consiliului Local, firmei de salubritate și tuturor instițutiilor implicate care se ocupa de această problemă SMART”. 

Citește mai mult

Știrea Ta

VIOLENȚĂ extremă a unui polițist local din Alba Iulia: Jignește și amenință un cetățean și loveste cu capul geamul unui autoturism

Publicat

în

Un scandal violent în care a fost implicat un polițist local a avut loc la începutul acestei săptămâni, în Municipiul Alba Iulia, în urma unei presupuse șicanări în trafic.

Potrivit înregistrării video, întregul scandalul ar fi pornit de la o presupușă șicanare în trafic. Un bărbat, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Alba Iulia a devenit extrem de violent și a început să-l înjure, amenințe și lovească cu pumnii și cu capul geamul autoturismului celuilalt participant la incident.

Agresorul este chiar un polițist local din Alba Iulia, Szabo Gabriel, cunoscut sub numele de „Telu”. referitor la aceste incident IPJ Alba a declarat că poliția a fost sesizată și se efectuează cercetări în acest caz.

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri