În cazul femeii găsită decedată la Partoș, procurorul Marius Ungureanu a confirmat că „în urma autospiei s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă”

Îndosariat în: Actualitate |

În cursul dimineții de sîmbătă, 15 iulie 2017, procurorii și polițiștii din Alba au fost sesizați de către o rudă, că o femeie în vârstă de 80 de ani a fost găsită fără suflare, în spațiul dintre curtea și grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap și a fost transportat la spital.

Un cunoscut al familiei a povestit detalii despre scenele de groază descoperite în locuința victimelor. Potrivit acestuia, atrocitățile s-ar fi petrecut în intervalul vineri după-masa și vineri noaptea. În cuptorul din bucătăria casei, anchetatorii au găsit o prăjitură carbonizată.

Suspiciuni ridică și câinele familiei, care nu a lătrat deloc, vecinii și apropiații susținând că acesta era foarte gălăgios și lătra la oricine. Cunoscuții povestesc că femeia de 80 de ani abia se deplasa singură, având nevoie de ajutor și pentru a ridica sau muta lucruri ușoare din casă. Fiul acesteia (Călin Drâmbărean) este cunoscut ca o persoană liniștită și ca având o relație bună cu mama sa.

În prezent, bărbatul se află internat la Spitalul Județean Alba, are ochii tumefiați și multiple traumatisme în zona capului și a feței, deocamdată neputând oferi informații anchetatorilor.

În ceea ce privește femeia (Cornelia Drâmbărean) de 80 de ani, găsită fără suflare, ”în urma autospiei efectuate s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului”, a precizat Marius Ungureanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Potrivit acestuia, a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de omor.

Femeia va fi înmomântată marți, 18 iulie 2017, în cimitirul din Partoș, iar cercetările continuă  pentru identificarea autorilor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro