În ce de-a doua zi a ALBA FEST 2017, statuile vivante au invadat Piața Cetății din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Albaiulienii și turiștii prezenți, în această după-amiază, în Piața Cetății, s-au putut bucura de întâlnirea inedită cu statuile vivante aduse la Alba Iulia de Compania de Teatru BECOME din Sibiu. Evenimentul a fost deosebit de apreciat de amatorii de fotografii care vor putea să-și adauge de acum, în albume, încă o amintire plăcută.

”Este o încercare de a face posibilă comunicarea, dincolo de limbaj sau timp; o incursiune teatrală în lumea basmului românesc. Personajele şi eroii din poveştile noastre sunt exemplare pentru zona istorică în care ne aflăm. Pentru realizarea caracterului interactiv al proiectului am propus un eveniment atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari în care divertismentul va conţine educaţionalul”, explică artiștii sibieni.

Spectacolul actorilor Companiei de Teatru BECOME poartă numele de ”Statui hazlii” și a fost prezentat în mai multe orașe din țară, cu ocazia unor festivaluri de teatru.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro