În finalul Alba Fest 2014 au concertat Adrian Daminescu, Marina Florea, Daniel Iordăchioaie și Ileana Șipoteanu

Îndosariat în: Actualitate |

concerte-final-alba-fest-2014Zilele Oraşului Alba Iulia sau “Alba Fest by Marius Moga” din Cetatea Alba Carolina s-a încheiat în această seară după trei zile de sărbătoare, la fel cum a și început, în acorduri de ploaie.

După momentele de folclor, ultimul modul al conceptului acestui eveniment orchestrat de Marius Moga, în așa fel încât toate gusturile și toate vârstele să se poată regăsi, a fost denumit sugestiv IERI ȘI AZI și a cuprins concerte susținute de îndrăgiții artiști Marina Florea, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu și Adrian Daminescu.

Înainte cu puțin timp de ora 23.00, Ceremonialul schimbului de Gardă Cetății, cu torțe, a marcat finalul acestui festival.

Peste 15 mii de oameni au participat în aceste trei zile la concertele celor mai în vogă artiști români ai momentului. Artiști ce au venit pentru Marius Moga și Alba Iulia. Pentru că, după 14 ani, Moga s-a întors acasă să își arate recunoștința față de orașul său natal, oamenii de aici, familia sa și toți cei care iubesc muzica. Iar locuitorii Albei au ignorat ploia și frigul au venit să se bucure de atmosfera magică din Piața Cetății. Bravo Marius! Bravo Alba!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.