În incinta Schitului „Hristos Pantocrator” a fost amenajat un cămin modern cu 22 de camere, sală de mese și conferințe, pentru pelerinii care vin la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

La Alba Iulia s-a inaugurat, ieri, un cămin modern, care dispune de 22 de camere de cazare, o trapeză și o sală de conferințe cu 60 de locuri, toate pregătite pentru a primi, cu căldură, pelerini care vizitează Catedrala Reîntregirii, mănăstirile şi schiturile din Eparhie, dar şi cele mai importante obiective turistice din judeţul Alba și din împrejurimile acestuia.

Înaltpreasfintiţul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a oficiat slujba de binecuvântare a Căminului bisericesc „Peregrinus” din incinta Schitului „Hristos Pantocrator” din municipiul Alba Iulia. La acest eveniment au participat membrii Permanenţei Consiliului eparhial, preoţi, autorităţi locale şi numeroşi invitaţi.

În cuvântul de învăţătură, Părintele Arhiepiscop a subliniat importanţa acestui „spaţiu confortabil, unde vor poposi credincioşi dreptmăritori, aflaţi în pelerinajul lor pe plaiurile transilvane, sosiţi în Alba Iulia, cetatea Marii Uniri”. La finalul slujbei, Înaltpreasfinţia Sa, a oferit Diplome de aleasă cinstire celor care s-au implicat în lucrările de edificare şi amenajare ale acestui aşezământ bisericesc, scrie Reîntregirea, site-ul Arhiepiscopiei de Alba Iulia.

Acest cămin modern dispune de un număr de 22 de camere de cazare, o trapeză şi o sală de conferinţe cu 60 de locuri, toate pregătite pentru a primi, cu căldură, pelerini care vizitează Catedrala Reîntregirii, mănăstirile şi schiturile din Eparhie, dar şi cele mai importante obiective turistice din judeţul Alba și din împrejurimile acestuia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro