În parcarea Stadionului „Cetate” din Alba Iulia a fost inaugurată o platformă pentru cântărirea vehiculelor care depășesc masa totală autorizată

Îndosariat în: Actualitate |

De ieri, 12 aprilie 2017 a fost amenajată în Alba Iulia, în parcarea de la Stadionul Cetate, o platformă omologată pentru cântărirea vehiculelor care depășesc masa totală maximă admisă și masa totală autorizată.

Astfel, polițiștii locali albaiulieni din cadrul Biroului Circulația pe Drumurile Publice cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul I.P.J. Alba, vor acționa pe 3 schimburi pentru identificarea și sancționarea transportatorilor care nu respectă rutele ocolitoare.

”Pe această cale rugăm toți transportatorii cu tonaj ridicat să folosească rutele ocolitoare, respectiv Șard spre zona IPEC – DN1 Alba Iulia, în caz contrar vor fi sancționați contravențional conform OG nr. 43/1997 republicată, privind regimul drumurilor”, transmite reprezentantul Poliției Locale Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro