În zona viitorului centru comercial LIDL din Alba iulia se va amenaja un sens giratoriu

Îndosariat în: Actualitate |

sens-giratoriu-LidlPotrivit reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia, la intersecţia străzilor Lalelelor cu Ion Lăncrănjan și Bulevardul Revoluţiei se va amenaja un nou sens giratoriu pentru a ajuta la fluidizarea traficului auto în zonă care se va mari considerabil odată cu inaugurarea centrui comercial LIDL.

“Amenajarea acestui sens giratoriu a reprezentat o cerinţă solicitată de către municipalitate la momentul eliberării autorizaţiei de construcţie a centrului comercial LIDL”, au precizat aceştia.

 Investiţia va fi realizată de către compania care construieşte magazinul LIDL, iar Primăria Alba Iulia va contribui cu lucrări adiacente de corectare a cotelor de călcare pe pietonal şi iluminatul intersecţiei, în relaţie cu noile funcţiuni existente.

Această amenajare va fi valabilă şi pentru extinderea Bulevardului Revoluţiei aşa cum este prevăzută în PUG, prin modernizarea implicită a străzii Ion Lăncrănjan şi crearea unui nou inel de acces la drumul naţional.

Aşa cum se observă în planul ataşat, diametrul sensului este de 8m, iar raza maximă a celor două benzi  de giraţie este de 12,61m.

Amenajarea acestui sens va regla circulaţia în zona centrului comercial LIDL, iar investiţia va fi finalizata până la deschiderea magazinului.

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.