Incendiu produs la un autoturism, pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, din cauza unui acumulator defect

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 25 aprilie 2018, la ora 18.05, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la un autoturism, proprietatea lui S.I. din municipiu Alba Iulia, pe str. Gheorghe Șincai.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Alba Iulia, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, au ars elementele compartimentului motor ale autoturismului.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 15.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 4.500 lei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, un scurtcircuit electric produs la un acumulator defect.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.